David Caruso: biografija, filmografija i osobni život

U ovom članku, razgovarajmo o američkom glumcu,što je gledatelju najbolje poznato kao poručnica Horatio Kane u televizijskoj seriji "C.S.I: Crime Scene Miami", - David Caruso. Razgovarajte o njegovu djetinjstvu, karijeri i osobnom životu, razmislite o filmografiji glumca.

biografija

Rođen David Caruso 7. siječnja 1956. u siromašnimaNew York četvrti Queens. Dječakov otac radio je kao urednik u lokalnim novinama, a majka mu je bila knjižničarka. Kad je David bio jedan i pol godina, otac je napustio obitelj, dječakovo obrazovanje ležalo je na majčinim ramenima.

David Caruso

Davidova obitelj bila je katolkinja, pa je budući glumac dobio svoje prvo školovanje u vjerskim školama. Bio je izvorno obučen osnovnu i srednju školu u Gospi Kraljica mučenika, a potom je prebačena na škola nadbiskupa Molloy, s kojim će biti objavljena 1974. godine.

karijera

Prvi put se David Caruso pojavio kao glumac u filmu Dobivanje Wasted, koji je objavljen u 1980-imagodine. Početni glumac odigrao je ulogu Dannyja. U sljedećih deset godina svog života, Caruso se pojavio u mnogim filmovima i serijama, ali popularnost to nije donijela glumcu, jer je većina uloga bila epizoda ili sekundarna.

Među zanimljivim činjenicama, to bih želio napomenutiDavid tijekom snimanja u filmu "Hudson Hawk" kako bi se naviknuo na ulogu, nije razgovarao s kolegama na setu, jer je njegov lik u priči glup.

Godine 1993. Carusova je karijera otišla na uzlijetanje - glumacodobren je za glavnu ulogu u televizijskoj seriji "The Police of New York", u kojoj je igrao detektiv John Kelly. U budućnosti, za ulogu koju je igrao u ovom projektu, David Caruso će biti nagrađen "Zlatnim globusom" u kategoriji "Za najbolju mušku ulogu u seriji". Bit će jedno razdoblje serije - a glumac neće biti uklonjen dalje zbog primljenog odbijanja povećanja naknade. Nakon odluke, Caruso će biti na šestom mjestu liste "10 od najvećih pogrešaka u povijesti televizije, " objavljen u TV tjedniku TV Guide.

david caruso filmovi

Zatim će se glumac pojaviti u filmovima s niskim proračunom, što neće biti osobito popularan.

Godine 2002., David Caruso, čiji se filmovi sve manje i manje pojavljuju, pojavljuju se u seriji "C.S.I .: Crime Scene Miami", koja je glumila u ulogama Poručnik Horatio Kane. U 2012. godini projekt je zaustavljen.

Filmografija

Tijekom karijere David Caruso je izvodio više od desetak uloga. Filmografija glumca navedena je u nastavku (u zagradi godine kada je film pušten):

  • "Oprez" - Tom je igrao (1980).
  • "Časni i gospodin" - lik Topper Daniels (1982).
  • "Rambo: Prva krv" - Zamjenik Mitch (1982).
  • "Hill Street Blues" - Tommy Meng (1981-1983).
  • "Plavi grad" - igrao je ulogu Joey Rayford (1986).
  • "Twins" - koju glumi Ala Greco (1988).
  • "Kralj New Yorka" - Dennis Gilley (1990).
  • "Hudson Hawk" - lik Kit-Kat (1991).
  • "Mad Dog and Gloria" - igrao je ulogu Mikea (1993).
  • "Kiss of Death" momak Jimmy (1995).
  • "Dokaz o životu" - igrao Dino (2000).
  • "C.S.I .: Crime Scene Miami" - Horatio Kane (2002-2012).

Osobni život

David Caruso, čiji je osobni život pun intriga, bio je dvaput oženjen.

Prvi put se glumac udala za glumicu Rachel Tikotin, u braku 1. lipnja 1984. par je imala kćer po imenu Grett.

david carrouso privatni život

Godine 2004., tijekom snimanja Davida, susreo se s glumicom Lisa Marquez, u rujnu iste godine par je počeo živjeti građanski brak. Trebat će točno godinu dana - i Lisa će roditi svog voljenog sina, koji će biti pozvan Marquez Anthony. U 2007, par će imati još jedno dijete - kći Paloma Raquel. Nakon rođenja kćeri, par će sudjelovati.

Dalje, Lisa Marquez podnijet će tužbu protiv glumca, zatražit će tužbu 1 milijun dolara za održavanje svoje malodobne djece. Sudsko pitanje bit će riješeno u korist supružnika, ali Caruso nije požurio ispuniti svoje dužnosti. Kao rezultat toga, glumac je podnesen drugu tužbu, gdje je, uz izvorni iznos, Marquez zatražio da se oporavi moralne štete i plaćanja za mjesečno održavanje. Uz sve gore navedeno, djevojka je zamolila da piše u svoje ime imanje Sherman Oaks.

</ p>
volio:
0
Vezani članci
David Niven: filmovi, biografija
David Sutcliffe: filmografija, osobni život
Glumac koji je svirao Hercule Poirot: biografija.
David Hasselhoff: biografija, filmografija,
Odabrana filmografija Davida Kramholtza
David Shore: biografija, karijera, filmografija
Američki komičar i televizijski voditelj David
Enrico Caruso: biografija, zanimljive činjenice,
Filmografija glumice Karen David
Popularni postovi
gore