Trebam li napraviti multivise? Što je potrebno za to?

Danas, za ljude koji se bave međunarodnimposlovanja i potrebama stalnih putovanja u zemlje Europske unije, a ne samo, predloženo je nekoliko rješenja za pojednostavljenje pripreme dokumentacije za kretanje u različitim državama. Jedan od najznačajnijih prijedloga je multivisa.

Multivisa je višestruka viza, kroz koju dugo možete ostati u zemljama Schengenske zone. Multivisa za poduzetnike, čije je poslovanje u europskim zemljama- ovo je najbolja opcija. Njegova službena prijava uvijek je puno isplativiji od stvaranja kratkoročnih turističkih vize, ne samo zbog nedostatka vremenskih ograničenja već, naravno, financijski. Poduzetnik ili poduzetnik, nakon što je godinu ili pola godine izdala višegodišnji vikend, sačuvat će se od stalnih poteškoća s produljenjem takvih turističkih dokumenata. I tako, uvijek će uštedjeti značajnu količinu novca za 1 godinu.

Da biste dobili višestruku vizu, morate poslati veleposlanstvu razloge za putovanje, dostupnost, izravno, pozivnice i financijsku sigurnost.

Proces izdavanja multivisea uopće nije brz,Treba zapamtiti da su vizure ovog obrasca formalizirane u nekoliko faza. U tu svrhu, većina zemalja koje sudjeluju u Schengenskom sporazumu izdaju multivisa u porastu, najprije 3 mjeseca, a zatim 6 mjeseci i godinu dana.

Za registraciju Schengenske multivisa, potreban je popis sljedećih dokumenata:

  • putovnica, uz valjanost od 3 mjeseca dulje od roka za izdavanje vize;
  • kopije i izvornici svih prethodnih stranih isprava o identitetu (za djevojčice putovnica za djevojačko prezime);
  • 2 fotografije u boji od 3,5 h, 4,5 m (za izradumatirani papir, lice na slici bi trebalo biti oko 80%. Fotografije moraju biti snimljene najkasnije tri mjeseca prije putovanja ili dok se dokumenti ne dostave.);
  • potvrda s radnog mjesta mora nužno naznačiti položaj koji se održava;
  • kopiju građanske putovnice i kopiju osobnog identifikacijskog koda;
  • bankovni izvod o stanju računa.

Popis potrebnih dokumenata i uvjeta izdavanja schengenske vize stalno se mijenja, jer konzulati različitih država stalno uvode nove nužne dokumente.

Ukratko, možemo reći da dizajnmultivisa - nije samo prilično uznemirujuće, već čak i ponekad opasno. Jedna pogrešna riječ može negativno utjecati na prijam viznog dokumenta. I bez viza, vrlo je teško kontrolirati svoje poslovanje u inozemstvu. Stoga, trebali biste biti vrlo oprezni s izjavama u veleposlanstvu, a ti smireno postići svoj cilj u dobivanju multivisa.

volio:
0
Vezani članci
S koliko godina možete izvući SIM karticu:
Gdje izraditi putovnicu u Moskvi:
Koliko godina mogu napraviti SIM karticu?
Multivisa u Španjolsku - izvrsno rješenje za
Za putovanje na Cipar vizu ...
Švicarska (Schengen): podnijeti zahtjev za vizu
Kako pravilno sastaviti popis literature
Što je citat i kako ga koristiti
Kako postati dizajner: načine razvoja
Popularni postovi
gore